ОВЕН (21 март - 20 април). През почивните дни ще съчетавате социалните си контакти с представители на управляващите и ще балансирате с интересите им. Делата ви ще ви държат будни и адекватни на случващото се. Романтична връзка ще събуди нежни чувства у вас и ще ви кара не само да получавате, но и да я изживеете пълноценно, правейки и партньора си щастлив. Хубавите мигове ви правят великодушни и по-добри. Стремете се по-често към вълнуващи преживявания.
ТЕЛЕЦ (21 април - 21 май). Няма да ви липсват финансови успехи, с които ще подобрите удобствата в живота си. В началото на седмицата не губете търпението си и не се изкушавайте да участвате в нерегламентирани съвместни начинания с хора, чийто авторитет е съмнителен. Пазете достойнството си и не привличайте излишно нечии нездрави интереси върху себе си. Предстоят събития, които ще ви помогнат да се наложите в обществото и изведат до лидерски позиции.
БЛИЗНАЦИ (22 май - 21 юни). Възможни са затруднения от различно естество през почивните дни. В някои случаи ще оставате изненадани, и то от хора, от които не очаквате. Имате борбен дух и ще преодолеете неудобствата. Романтичен флирт ще събуди у вас повече желания, ще ви разведри и обнадежди. Повече от домашните ви ангажименти ще се поемат от близките, за да сте активни в бизнеса и професионалната ви работа.
РАК (22 юни - 22 юли). В началото на седмицата сред колегите ще наложите становището си по актуален въпрос и ще затвърдите позициите си на хора - специалисти. Силни сте, но не разпилявайте енергията си в много посоки. Въздържайте се от изкушения. Мислете за бъдещето си и не го проваляйте заради мимолетни и съмнителни удоволствия. Натовареността ви ще се повиши, от вас ще изискват повече, но те ще са съпроводени с повишаващи се финанси.
ЛЪВ (23 юли - 23 август). Повечето от вас ще дадат приоритет на професионалните си задачи, забравяйки за себе си и нуждите си. Отдадеността ви е впечатляваща и неминуемо ще ви донесе очакваното. Намеренията и очакванията ви са реални, но изискват повече работа. От друга страна, обвързването ви с прекалено много задачи крие опасност от преумора, отегчение и нервна криза.
ДЕВА (24 август - 23 септември). Имате енергия и с овладени сили ще постигнете повече в намеренията си. Ще повишите изискванията си към самите себе си, давайки простор на вътрешните си заложби и ще работите за собствения си приоритет. Верни на природата си ще отстоявате истината във всичките й проявления. И отново верни на себе си е възможно да засегнете нечии интереси, от което да възникнат недоразумения.
ВЕЗНИ (24 септември - 22 октомври). Има защо да се стремите към повишение на квалификацията си и да се развивате като професионалисти. В личния си живот ще се радвате на споделени чувства и емоции, стига да не пренебрегвате желанията на хората от обкръжението си и най-вече на интимния си партньор. Участие в чуждестранни проекти ще ви обогати с финансови придобивки.
СКОРПИОН (23 октомври - 22 ноември). Отиващото си старо ще окаже съпротива под една или друга форма, която ще погълне от силите ви в началото на новата седмица. При по-напредналите от вас е възможно стремежите им към лидерство да срещнат прегради от различно естество. Ще ви бъде от полза да не пренебрегвате мнението на хора, прозорливи и анализиращи причините за провалите си. Има интересни и важни неща, които очакват вниманието ви.
СТРЕЛЕЦ (23 ноември - 21 декември). Следвайте програмата си и не пренебрегвайте работата си дори през уикенда, от нея ще дойдат финансите ви. Представителите на зодията ще добият повече решителност и ще направят предложения на хората, които ги привличат. Ще ви занимават мисли, свързани с предстоящи събития от личния ви живот. Към близките си бъдете търпеливи и не споделяйте връхлитащите ви понякога страхове. Мислете за психическото им здраве, те са вашата утрешна упора.
КОЗИРОГ (22 декември - 20 януари). Професионалните ви успехи в началото на седмицата ще зависят от поведението ви към тях, затова не бъдете агресивни. С дипломация ще постигнете повече и за по-късо време. Наред с това ще можете да спечелите на своя страна високопоставени хора, чиято дума се слуша като закон. Работете съсредоточено и не хабете енергията си ненужно.
ВОДОЛЕЙ (21 януари - 19 февруари). Обединете силите с тези на партньора си и работете за осъществяването на общите си цели. Ако по-често търсите причината за неудачите в себе си и споделяте проблемите на другите, ще откриете пряк път към успеха. Събитията ще отворят прозорец от добри възможности за бизнес и печалби. Бъдете отворени за новостите, интересувайте се, за да ви стане по-ясно.
РИБИ (20 февруари - 20 март). Сред щастливците сте през настъпващия период. Ще привличате вниманието и интереса на важни за вас хора и това ще ви тласне по пътя към успеха. Професионалните ангажименти ще поглъщат цялото ви време и за семейството ще остава все по-малко време. Ще имате печалби, стига да сте на точното място в подходящото време, т.е. да следвате еднакво добре интуицията и разума си.