Бр. 10 (2419), РіРѕРґ. РҐРҐVIII, 14 - 20 март 2017 Рі. | Начало | Регистрация | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerАко ГЕРБ управлява, следващите четири години ще са на Северозапада
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, заедно с  кандидатите за народни представители на партията и водача на листата инж. Дилян Димитров, дариха средства и компютърна конфигурация на църквата.
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи в Монтана мерките в сектора “Сигурност”, планирани в управленската програма на партията. Той бе водещ лектор на кръгла маса “Обществен ред, сигурност”. Темата е инспирирана от един от най-сложните проблеми на региона - конвенционалната престъпност.
До този момент е направено много за опазването на южната ни граница, която е външна за ЕС и за адекватното справяне с мигрантския поток. Благодарение усилията на премиера Бойко Борисов бяха отпуснати 320 милиона лева от ЕК. Предвидени са редица мерки за засилване на превенцията сред младите хора, за да бъде овладяна наркотичната зависимост. Единственият начин да се противопоставим на купуването на гласове е високата избирателна активност, категоричен бе  Цветанов. Дискусията откри  областният координатор и водач на листата на ГЕРБ за Монтана инж. Дилян Димитров, номер 11 в интегралната бюлетина. В залата бяха кандидатите за народни представители, кметове, общински съветници, представители на неправителствени организации, работещи с лишени от свобода, адвокатската колегия, фирми от сектор “Сигурност” и граждани.
ГЕРБ е единствената партия, чиято листа с кандидати за народни представители е съставена изцяло от местни хора и доказани професионалисти. В следващия управленски мандат ще се инвестира усилено в сектор “Образование”, за да има повече квалифицирана работна ръка, която да отговаря на нуждите на бизнеса. Приоритет ще е развитието на Северозападна България, връщането на младите хора в региона и привличането на нови инвеститори, поясни при срещите си Цветан Цветанов.
Обиколката на заместник-председателя на ГЕРБ в областта започна от храма “Св. Св. Кирил и Методий” в Монтана. Заедно с кандидатите за народни представители на ГЕРБ и водача на листата инж. Дилян Димитров дариха средства и компютърна конфигурация на църквата. Пред колектива на “БКК-95” ООД той напомни, че кандидатите за депутати на ГЕРБ са хора с отлична професионална подготовка и опит, които са израснали, живеят и работят в Монтана. В програмата си партията залага създаването на нови работни места и повишаване доходите на база икономическия просперитет. Той отбеляза и друг приоритет за региона реконструкцията на високоскоростния път Видин-Ботевград и подобряване на инфраструктурата в Северозапада.
С аплодисменти бяха приветствани представителите на ГЕРБ в Бойчиновци. Пред гражданите те коментираха основните приоритети в програмата на партията: инвестиции в образованието, икономически растеж и по-високи доходи. “За първи път от 8 години имахме излишък в бюджета за 2016 година”, припомни  Цветанов и акцентира, че най-важното е да  се преодолее популизмът и да се дадат реални решения за България. В шивашка фирма “Капаска Груп” в Берковица бяха обсъдени двата основни приоритета в бъдещия мандат добро образование и висок икономически растеж. Ако ГЕРБ управлява, следващите четири години ще са “годините на Северозапада”, категоричен бе Цветан Цветанов.
Служебното правителство готви безпринципни кадрови промени в борда на директорите на МБАЛ “Д-р Стамен Илиев” в Монтана. На мястото на д-р Красимир Каменов, който е представител на болницата от миналия декември, ще бъде назначен Красимир Козловски, алармира водачът на кандидат-депутатската листа на ПП ГЕРБ инж. Дилян Димитров, номер 11 в интегралната бюлетина.
Козловски е бил търговски аташе на страната ни в ГДР през 80-те години на миналия век. Той не знае къде се намира монтанската болница, а ще я управлява. БСП няма ли един кадърен лекар да го сложи в борда, а праща поредния парашутист. Д-р Красимир Каменов е член на ГЕРБ, беше и общински съветник в предишния мандат. За нас това е политическа чистка, коментира инж. Димитров.
“Питаме, кой по-добре ще защити интересите на монтанската болница - най-добрият монтански хирург и или никому непознатият търговец”, каза кандидатът за депутат Ирена Димова и призова гражданите, да помислят как ще гласуват на 26 март, за да не търсят хирурзи другаде.
“Представителят на община Монтана ще гласува против изваждането на д-р Каменов от борда. Надявам се и другите общински съвети да не подкрепят смяната. Общините обаче имат малък дял акции, основният пакет е на държавата”, коментира д-р Людмил Джурджов, общински съветник от ПП ГЕРБ в Монтана.
Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

| Вижте коментарите |Добавете коментар | Назад |

Title here!

Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2015 Powered by Advirso