Бр. 10 (2419), РіРѕРґ. РҐРҐVIII, 14 - 20 март 2017 Рі. | Начало | Регистрация | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerДоц. д-р Борислав Великов: Моята кауза е Монтана
За мен от 16 години основна кауза е да помагам на Монтана. В 44-то Народно събрание с още повече усилия ще работя за нея. Ще призова всички депутати от областта заедно, надпартийно да се погрижим за хората от този край. Това заяви при откриването на предизборната кампания на коалицията Реформаторски блок-Глас народен в препълнената зала на драматичния театър водачът на листата доц. д-р Борислав Великов, номер 21 в интегралната бюлетина.
Преди всичко гласувайте за доц. д-р Борислав Великов. От него няма по-добър кандидат, който може по-добре да представя област Монтана в парламента. Гласувайте за коалицията Реформаторски блок-Глас народен, номер 21 в интегралната бюлетина, призова лидерът на СДС и бивш министър на икономиката Божидар Лукарски. Той припомни, че инвестиционната програма за рaзвитие на Северозападна България е изключително заслуга на доц. д-р Борислав Великов.
“Не се сещам за човек, който толкова настоятелно и последователно, без да се отказва дори да досажда, да защитава интересите на Монтанския край и на Северозапада. Няма по-достоен човек, който може да води тази листа, в която влизат изявени професионалисти и кадърни хора”, заяви лидерът на СДС.
“Да си десен, не означава да не си социално отговорен. Реформаторският блок-Глас народен е коалиция с мисия в следващия парламент да сме единствената сериозна, ясна, дясна алтернатива. Ние сме гарант, че страната ни ще има стабилно дясноцентристко правителство, устойчив икономически ръст”, обърна се към избирателите проф. Даниел Вълчев, бивш министър на образованието. “Не може да има качествено образование с нисък статус на учителите и университетските преподаватели”, категоричен бе той и настоя за образование да се отделят поне 4,5 процента от брутния вътрешен продукт.
Кметът на Монтана пет мандата Златко Живков, работил с няколко парламента и още повече правителства, определи листата на Реформаторския блок-Глас народен като достойна, с доказани професионалисти, която със сигурност ще бъде избрана от Дунав до стария Балкан и ще има присъствие в 44-то Народно събрание. Той бе категоричен, че “доц. Борислав Великов е човек, винаги готов да се притече на помощ, а всички, които са плакали за Северозапада, са си останали с жалбите и плача”. 
“Ние, от коалицията Реформаторски блок-Глас народен искаме силна държава, която може да гарантира сигурност, образование и здравеопазване. Силни държавни институции и силна, но свободна икономика, конкуренция с ясни правила. Ние сме гарант, че веднъж избрала Европа пред Кремъл, България безусловно ще остане част от евроаталантическата общност!”, заяви доц. Великов, три мандата народен представител от областта, председател на 39-то Народно събрание.
Втори в листата на коалицията Реформаторски блок-Глас народен е бизнесменът и общински съветник Иво Гигов, следван от педиатъра д-р Красимир Крумов, инж. Петко Петков, Вероника Григорова от клуба по биатлон на Павлина Филипова, икономистът Алекси Алексов, общинарят Крум Крумов, финансистът Анатони Каравелски, предприемачът Любомир Танков и юристът Иван Хумбаджиев.
В откриването на кампанията на Реформаторски блок-Глас народен, номер 21 в интегралната бюлетина, се включиха с хумор и изпълнения актьорът Антон Радичев и група “Хиподил” на Светльо Витков.
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

| Вижте коментарите |Добавете коментар | Назад |

Title here!

Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2015 Powered by Advirso