Бр. 18 (2574), год. ХХХI, 19 - 25 май 2020 г | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerМного наркотици иззеха в областта
Амфетамин, канабис и везни са конфискували служители на реда от три жилища в региона. Дрогата е открита в къщи в Лом, Боровци и Монтана, съобщиха от Областната дирекция на полицията.
Домът на 34-годишен ломчанин е претърсен след сигнал на 14 май. На холна маса в жилището е намерена стъклена чиния с поставена в нея метална тръбичка, наподобяваща сламка и 0,81 грама амфетамини на прах. Там имало още две полиетиленови пликчета едното с 2,89 грама суха зелена листна маса канабис, другото - с 5 таблетки екстази, с тегло 2,03 грама. Укрит в механизма на разтегателен диван е открит полиетиленов плик с две пластмасови кутии с цилиндрична форма - в едната 4,62-грамова бучка амфетамини, в другата 1,74 грама суха зелена листна маса канабис. Общото намерено количество по видове наркотични вещества е - 5,43 грама амфетамин, 2,03 грама екстази и 4,63 грама канабис. В апартамента е намерена и иззета също електронна везна. 34-годишният е задържан за денонощие.
Същия ден след получена информация криминалисти от ОДМВР Монтана са извършили претърсване в къща в Боровци на 28-годишен мъж. Оттам са конфискувани 6 грама суха зелена листна маса канабис, 0,61 грама амфетамини, мерителна везна със следови количества от канабис и 2 ловни патрона 12 калибър.
В Монтана между 16,20 и 16,40 часа в четвъртък са проведени процесуално-следствени действия в жилище, обитавано от жители на областния град на 24 и 19 години. Там служителите на реда са намерили и иззели 10 топчета суха зелена тревна маса канабис, с общо тегло 7.1 грама, цигара канабис и 1 грам амфетамини. При извършения обиск на 24-годишния в джоба на панталона му са намерени 4 топчета суха зелена тревна маса канабис канабис, с общо тегло 2.5 грама.
Близо 1 тон незаконен тютюн е иззет от имот в Мърчево, обитаван от 46-годишна местна жителка. Там са намерени и различни машини за преработката му. Къщата и двора са претърсени след получена информация от служители на сектор “Противодействие на икономическата престъпност” при Областната дирекция на МВР.

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2020 Powered by Advirso