Бр. 2 (2558), год. ХХХI, 14 - 20 януари 2020 г | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerПостановка с Васко от шоуто “Комиците” гостува в Младежкия дом
Деси Димитрова
Васил Драганов от популярното телевизионно шоу “Комиците” ще играе главната роля в спектакъла “Ох, тези пари” на 21 януари от 19:00 ч. в Монтана. Заедно с него на сцената на Младежкия дом ще са Добрина Гецова, известна като дубльорката на Стоянка Мутафова,  младата актриса Марина Мозжухина, чиято кариера започна от монтанския куклен театър, и Божидар Попчев. Режисьор на комедията от Флавия Кост е Владимир Петков.
Спектакълът разказва за това как привидно незначителни обстоятелства могат да преобърнат живота ни, за изпитанията пред онова, което считаме за любов. Става дума и за това колко малко се познаваме един друг и как истинското опознаване настъпва само и единствено, когато преминем заедно през силни, разтърсващи събития.
Но “Ох, тези пари” не забравя своята основна цел - да забавлява публиката от първия до последния момент. Един превъзходен актьорски квартет, дирижиран от режисьора Владимир Петков и разположен в дом, създаден от сценографа Галина Абаджимаринова, представя чувствителна, конфликтна, дори взривоопасна връзка между човека и парите. Героите са въвлечени във вечното противостоене между “да имаш” или “да бъдеш”. Зад този директен сблъсък се крие една съвременна комедия, която е далеч от какъвто и да е поучителен тон, забавлявайки ни върху темата какво е да си щастлив.
Какво е щастието да си мултимилионер или да си заобиколен от семейството си и хората, които обичаш? Това е дилемата на Ришар (Васил Драганов - от актьорския състав на шоуто “Комиците”), когато разбира, че той е печелившият на големия джакпот. Той дълго се колебае и една вечер събира най-близките си, жена си (Марина Мозжухина), майка си (Добрина Гецова) и своя колега и най-добър приятел Етиен (Божидар Попчев), за да сподели новината.

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2015 Powered by Advirso