Бр. 2 (2558), год. ХХХI, 14 - 20 януари 2020 г | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerКариана стартира зимната си подготовка с 19 футболисти
18 футболисти изведе за първа тренировка за Новата 2020 година старши треньорът на Кариана Веселин Великов. Защитникът Стоян Предев, който е напълно възстановен от контузията, която го измъчваше в края на есенния полусезон, изгледа заниманието от пистата, но до дни и той се включва наравно със своите съотборници.
4-ма са новите имена в отбора, като общото при тях е, че са млади момчета. Вратарят Юлиян Весков идва от Дреновец, полузащитникът Емануил Личев от Миньор (Раднево), а нападателите Пиер Пиеров и Владислав Цеков-Каската са преотстъпени от Монтана. “Ще дам шанс на всички, а от тях си зависи дали ще се преборят за титулярното място в състава”, заяви Веселин Великов.
Наставникът на Кариана иска да привлече и един опитен футболист, който да замести напусналия Цветомир Тодоров. Освен с него карианци се разделиха още с Петър Начев и Георги Чакъров. До края на тази седмица Кариана ще се готви на клубната си база, а след това заминава на лагер в Сандански (20-31 януари).
Общо 7 контролни срещи ще изиграе отборът до старта на пролетния дял от първенството във Втора професионална лига. Първата е на 15 януари, срещу новака в Северозападната трета лига Дреновец. Серията от проверки се затваря с гостуване на столичния Локомотив. “Надявам се да се подготвим добре, за и да се преборим за по-предно класиране от това девето място, на което зимуваме”, каза още Веселин Великов
***
кои започнаха подготовка:
вратари: Павел Станев, Юлиян Весков (Дреновец);
защитници: Ангел Цолов, Николай Дичев, Георги Илиев, Стоян Предев, Георги Търтов, Мартин Николов;
полузащитници и нападатели: Християн Илиев, Владимир Мичев, Деян Иванов, Симеон Русев, Евгени Игнатов, Ивелин Илиев, Ангел Бастунов, Емануил Личев (Миньор Раднево), Пиер Пиеров (Монтана), Владислав Цеков (Монтана), Реджеб Халил.
треньор: Веселин Великов.
треньор: Димитър Иванов.
треньор на вратарите: Калин Костадинов.
кинезитерапевт: Веселин Захариев.
Програмата за зимна подготовка:
8 януари - първа тренировка
20-31 януари - лагер в Сандански
3 февруари - тренировки на клубната база
Контролните срещи:
15 януари - Дреновец, в Ерден 14:30, часа
17 януари - Ботев (Враца), в Криводол, 13:00 ч.
23 януари Лудогорец II в Сандански
25 януари Струмска слава, в Сандански
29 януари Беласица (Петрич), в Сандански
31 януари Вихрен (Сандански), в Сандански
8 февруари- Локомотив (София), в София

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2015 Powered by Advirso