Бр. 31 (2635), год. ХХХII, 14 - 20 септември 2021 г. | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerЧерна хроника
Гасени са
в областта десетки пожари, обхванали близо 2000 декара сухи треви и храсти. Огънят е изпепелил 1000 декара ливади край Каменна Рикса, 500 дка в землището на Замфир, 20 дка около Крива бара. Пламъци са вилнели в околностите на Железна, Гаганица, Мездрея , монтанския квартал Мала Кутловица.
Иззет и оставен
за съхранение в районното управление на МВР в Лом лек автомобил “Мерцедес С 180” със софийска регистрация. Колата е проверена след сигнал на 60-годишен австрийски гражданин, упълномощен от фирма. Установени са данни за интервенция на идентификационния номер на рамата. По случая е извършен оглед и образувано досъдебно производство.
Задигната е
дамската чанта на 84-годишна а жителка на Берковица. В нея имало лична карта, дебитна карта и дребна сума пари.Във Вършец пък е отмъкнато портмоне на 60-годишна жена, която пазарувала в местен магазин. В него имало сумата от 160 лева и дебитна карта.
Горели са
заради неправилно боравене с огън имоти на ул. “Белоградчишко шосе” в Лом. Огънят тръгнал от двора на 58-годишен жител, преминал в съседния. Там са изгорели цялостно и частично пет дървени палета, 15 гуми за лекотоварни автомобили с различни размери и електромотор.
Съставени са
31 акта и са наложени 52 глоби с фиш само за четири часа в рамките на специализирана полицейска операция по контрол на пътното движение, проведена на територията, обслужвана от РУ Монтана. Служителите на реда са проверили 243 моторни превозни средства.
Спипан е в Монтана
на кръстовището на бул. “Парта” и бул. “Трети март” дрогиран водач, който шофирал лек автомобил “Ауди А 3”. Мъжът управлявал под въздействие на амфетамин. Той е задържан за денонощие.
На паднат е
на ул. “Петър Парчевич” в района на фитнес зала в Монтана 39-годишен жител на квартал “Огоста”. Неизвестен му нанесъл порезна прободна рана с остър предмет в областта на десния хълбок, вследствие на което му причинил телесна повреда. Пострадалият е настанен в хирургично отделение на областната болница. Животът му е извън опасност.
Образувано е
бързо производство срещу 57-годишен водач от Костенци, който управлявал лекия си автомобил “Опел Кадет” из Боровци без поставени регистрационни табели. При проверката е установено, че регистрацията на автомобила е прекратена на 2 септември, както и че водачът e лишен от правоуправление.

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2020 Powered by Advirso