Бр. 31 (2635), год. ХХХII, 14 - 20 септември 2021 г. | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe Tracker137 деца от Северозападна България на световно ниво на изпитите за сертификати на Кеймбридж
Цветанка Радованова - директор на училища "Европа"
Успешно приключи лятната изпитна сесия 2021 за международно признатите сертификати на Кеймбридж в оторизирания изпитен център на Училища ЕВРОПА към Cambridge English Language Assessment - BG015 ECET - Europe Schools.
Изпитите се проведоха в 11 града в България, което е голямо улеснение и удобство за всички желаещи от даден регион да се явят в оторизиран център, без да се налага пътуване на далечни разстояния.
Тази година кандидатите за сертификати на Кеймбридж в Северозападна България бяха 137. На изпитната сесия се явиха ученици от Монтана, Вършец, Видин, Враца, Мездра, Лом и Козлодуй. Процентът на успешно положилите изпитите надмина 90%, като за кандидатите от Монтана достигна впечатляващите 100%!
Тъй като по-голямата част от явяващите се на изпитната сесия са ученици на Училища ЕВРОПА, резултатите красноречиво говорят за нивото на обучение и подготовка за изпитите в националната верига с 42 бази в цялата страна и 28 годишен опит.
Признати от над 20 000 университети, институции и работодатели в целия свят, тези сертификати са авторитетно доказателство за високо ниво на владеене на английски език. Изпитите на Университета Кеймбридж са сред най-популярните езикови изпити в света. По статистика на именитото учебно заведение всяка година около 1.5 милиона души от целия свят проверяват и сертифицират езиковите си умения в оторизирани от университета официални изпитни центрове. Голямата популярност на тези изпити се дължи на факта, че точната и надеждна оценка, която дават, е призната от хиляди образователни институции и работодатели по целия свят.
Десетки хиляди са учениците, на които сме дали възможност през годините да постигнат повече в своето образование, кариера и личностно израстване. Благодарим на всички тях за доверието, което ни гласуваха през годините. Доверие, което ще продължим да заслужаваме с труда и знанията на всички наши учители, директори и служители във всяка класна стая.
Поздравяваме всички ученици, положили успешно изпитите за сертификати на Cambridge Assessment English. Благодарим ви за положените усилия и блестящото представяне!

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2020 Powered by Advirso