Бр. 32 (2636), год. ХХХII, 21 - 27 септември 2021 г. | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerДама на почетната стълбичка в Криводол
С много емоции, а и неспортсментски прояви бе белязан третият кръг от държавното първенство по рали крос, който се проведе на писта “Строител” в Криводол. На подиума пък място намери и представител на нежния пол.
На 1/2 финала в “дивизия 3” със задно предаване пилотът на видинския клуб Жикомоторспорт Никола Печев с БМВ блъсна колите на Асен Арсенов и Любослав Бойков. Наложи се съдиите да изгледат записи от камерите в автомобилите и Печев бе дисквалифициран. Победител в дивизията стана Ивайло Иванов от Старт М (Криводол), следван от съотборника си Любослав Бойков (ВАЗ), а трети се нареди Недялко Неделков (Форд Сиера) от Жикомоторспорт.
В клас “Лада” пък непосредствено преди финала Андрей Стефанов удари автомобила си в предпазните гуми, финишира на таван, отърва се само с уплаха и смачкани ламарини и в крайна сметка зае второто място в класирането. Преди него остана само Ивайло Цветков-Бушона, а до тях на почетната стълбичка застана и единствената дама на пистата Кристина Георгиева. И тримата са пилоти са Жикомоторспорт (Видин), като победителят получи и специална купа, защото за него това бе старт №100 в кариерата му.
В “дивизия 2” Ивайло Здравков със “Ситроен Саксо” от Жикомоторспорт изпревари баща и син Цветан Миков (Сеат Ибиза) и Светослав Миков (Хонда Сивик).
При най-расовите машини в “дивизия 1” до изненада не се стигна и монтанският пилот на Старт М (Криводол) Иван Живков-Пожарния триумфира на писта “Строител”. След него се наредиха съотборниците му Мирослав Цветанов-Бомбата (Форд Сиера) и Емил Минчев (Субару Джъсти).
Отборната титла в Криводол отиде у Жикомоторспорт (Видин) с 65 точки, с една по-малко след него останаха първият и вторият тим на домакините. В състезанието взеха участие 30 пилоти.

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2020 Powered by Advirso