Бр. 35 (2639), год. ХХХII, 12 - 18 октомври 2021 г. | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


eXTReMe TrackerПарламентарни избори 2021
ЛИСТА БСП ЗА БЪЛГАРИЯ 12 МИР МОНТАНА
ЛИСТА БСП ЗА БЪЛГАРИЯ
12 МИР МОНТАНА
1. Ирена Анастасова - родена в Монтана, завършила ПМГ в града, а след това философия в Софийски университет, специализирала социология и организация и управление на образованието. Дълги години е директор на 125 СОУ в София, общински съветник от БСП в София, народен представител в 42, 44, 45 и 46 НС.
2. Д-р Илиян Тимчев - лекар от Берковица, завършил Медицински университет в Плевен, специалност спешна медицина, бил е общински съветник, председател на ОбС Берковица и народен представител в 42-то и 44-то НС.
3. Огняна Найденова - старши учител в ПГ “Найден Геров” в Лом. Завършила английска филология в Шуменски университет. Председател на Обединението на жените в БСП в Лом.
4. Десислава Венциславова - магистър по българска филология и публична администрация, читалищен секретар в читалището в с. Медковец, има опит и като журналист и преподавател. Специализирала “Организация и управление на читалищната дейност”.
5. Мирослав Марков - завършил счетоводство и контрол в СА в Свищов и право във ВТУ, бил е ръководител на банкови институции, в момента развива собствен бизнес, общински съветник в Монтана
6. Георги Ангелов - завършил НСА, треньор и съдия по водна топка и педагог физическо възпитание, общински съветник във Вършец
7. Галя Рачкова - завършила Шуменски университет - магистър по българска филология, зам.-директор на Второ ОУ “Ив. Вазов” - гр. Вълчедръм
8. Теодора Тодорова - завършила бизнес администрация в Германия, работи като мениджър търговия и логистика в голяма земеделска фирма в Монтана.
9. Евелина Борисова - магистър по счетоводство, работи като счетоводител в частна фирма, председател на МО на БСП-Монтана
10. Петър Петров - магистър по маркетинг и мениджмънт, заемал е длъжности директор на ОД “Земеделие”, зам.-областен управител, в момента работи в частна фирма. Коалиционен партньор от АБВ.

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2020 Powered by Advirso