Бр. 38 (2594), год. ХХXI, 13 - 19 октомври 2020 г | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerЧерна хроника
Хвърлил се е в дере
край язовир “Чернила” лек автомобил с видинска регистрация. При инцидента, при който колата е излетяла сама от пътното платно, няма пострадали хора. Возило е изтеглено от два екипа на сектор “Специализирани оперативни дейности”.
Пренощувал е
в ареста 31-годишен жител на Митровци, който във видимо нетрезво състояние вдигнал скандал в пицария, намираща се в центъра на Монтана. Мъжът отправил обидни думи и закани за саморазправа към клиенти на заведението..По случая е образувано административнонаказателна преписка, уведомен е дежурен прокурор. Предстои преписката да бъде изпратена на Районния съд в Монтана за вземане на отношение.
Образувано е
бързо производство срещу 30-годишен жител на Доктор Йосифово. Той шофирал из селото “Фолксваген Кади”, без поставени на него табели с регистрационен номер. Той е спрян за проверка, служителите на реда установили, че автомобилът не е регистриран по надлежния ред. Кола без номера е засечена и в Монтана на ул. “Академик Иван Дуриданов”. Зад волана бил 38-годишен жител на областния град. Возилото се оказало също нерегистрирано. По случая е образувано бързо производство.Край Мърчево е спрян мотопед “Априлия Спа” с монтанска регистрация, управляван от 28-годишен неправоспособен водач от областния град. Той пък управлявал в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото деяние.
Претарашена е къщата
на 40-годишен жител на Лом. За да се вмъкне вътре, апашът премахнал тухли на зазидан прозорец, после задигнал две дамски и една мъжка чанта, съдържащи лични документи и сумата от около 200 лева, дамски пръстен и 3 мобилни телефона.
Изоставен
в царевична нива в землището на Дондуково, незаключен, с контактен ключ на таблото е открит автомобил “Фолксваген Голф” с монтанска регистрация. Водачът е напуснал колата. Преди да се стигне дотук обаче, в Районното управление на полицията в Лом е постъпил сигнал от РУ Белоградчик, според който при контрол по безопасността на движението в района на видинското село Динково е направен опит да бъде спрян за полицейска проверка голфът. Шофьорът не се подчинил на подадения сигнал и напуснал указаното място за спиране, като се отправил в посока към Дондуково. При извършената справка е установено, че поставените регистрационни табели са издадени за друг лек автомобил, собственост на 75-годишен ломски жител. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и са иззети веществени доказателства. Работата по случая продължава.

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2020 Powered by Advirso