Бр. 43 (2599), год. ХХХI, 17 - 23 ноември 2020 г | Начало | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerЧерна хроника
Проверени са
в неделя 56 моторни превозни средства, 68 души и трийсет обекта в рамките на специализирана полицейска операция, проведена на територията на районното управление в Лом и прилежащите му четири участъка. Седем екипа на жандармерията са извършили контрол на издадените мерки и заповеди за недопускане разпространението на коронавирус. Те са оказали шест съдействия и са се включили в разкриването на две престъпления. На територията на РУ на МВР в Берковица също е организирана специализирана полицейска операция по опазване на обществения ред и противодействие на конвенционалната престъпност. Там са проконтролирани 6 автомобила, 16 човека и два обекта. Установени са осем нарушения, за които са съставени седем акта и един фиш.
Пострадал е шофьор
в причинена от него на 15 ноември катастрофа в Монтана. Животът му е извън опасност. Инцидентът е станал в неделя около 8,50 часа. на кръстовището на ул.”Шести септември” и ул.”Чавдар войвода” в ж.к. Плиска”. Таксиметров лек автомобил с монтанска регистрация, управляван от 63-годишен монтански жител, се движел по ул.“Чавдар войвода” в посока през кръстовището наляво по ул.“Шести септември”. Шофьорът отнел предимство на идващия по ул.“Шести септември” с посока откъм бул.“Парта” към ул. “Св. Патриарх Евтимий” Волво S80", управляван от 32-годишен монтански жител. При произшествието пострадал по-възрастният водач, който е транспортиран до Центъра за спешна помощ. Медиците установили, че е получил фрактури на фалангата на лявата длан и дясната раменна става. Шофьорите са изпробвани на място за употреба на алкохол, а пробите им са отрицателни.
Настанени са
в хирургичното отделение на монтанската болница 66-годишен жител на областния град и 21-годишен медковчанин, пострадали в катастрофа, станала в неделя около 18,10 часа на околовръстния път на Монтана. С посока на движение от Видин към Монтана 66-годишен мъж с “Мерцедес 300 Е” блъснал вървящия по пътя бивол с ушна марка.Той минал в лявата лента за движение и спрял. Пътуващият зад него “Фолксваген Голф”, управляван от 21-годишен младеж от Медковец не успял да реагира, ударил падналото на асфалта животно, после колата се блъснала в дясната мантинела и се преобърнала на таван. При това салто пострадал по-възрастният шофьор. Той е транспортиран до Центъра за спешна помощ и е прегледан от лекарски екип. Медиците установили, че е получил контузия на гръдния кош и на главата, фрактура на лицевите кости и комоцио, на този етап животът му е извън опасност. Водачът на другия автомобил фолксваген е получил комоцио и разкъсно-контузна рана на гърба, без опасност за живота, също настанен за наблюдение и лечение в хирургично отделение. По-младият водач е изпробван на място за употреба на алкохол, но тестът му е отрицателен. По-възрастният не е изпробван на място поради невъзможност, свързана със здравословното му състояние.

| Назад |
Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2020 Powered by Advirso