Бр. 7 (1745), год. ХХI, 26 - 27 януари 2010 г | Начало | Регистрация | Архив | Търсене | Реклама | За нас | Контакт |

Монтана
Политика
Икономика
Общество
Култура
Коментари
Крими
Спорт
Имоти


АПИС е пионер и доказал се лидер в областта на разработването, усъвършенстването и продажбата на правно-информационни системи в България.


FreeCurrencyRates.comeXTReMe TrackerБалсам ПРОМЕД - 100% натурален продукт
ПРЕЗЕНТАЦИЯ НА БАЛСАМА "ПРОМЕД" ЩЕ СЕ СЪСТОИ НА: 26 януари гр. Мездра - в Дом на железничаря от - 10.00 - 11.00 ч. ул. “Просвета” № 2 гр. Враца - в Дом на наука и техника - от 12.00 - 13.00 ч. ул.“Лукашов” 14 гр. Бяла Слатина - в читалище “Развитие - 1892” - от 14.00 - 15.00 ч. пл. “Демокрация” № 1 гр. Козлодуй - в сградата на Община - от 16.00 - 17.00 ч. 27 януари гр. Лом - в сградата на Община - от 10.00 - 11.00 ч. гр. Видин - в читалище “Цвят” - от 12.30 - 13.30 ч. пл. “Бдинци” 6 гр.Монтана - в читалище “Разум” - от 15.30 - 16.30 ч. бул. “Трети март” № 88 гр.Берковица - в читалище “Иван Вазов” - от 17.00 - 18.00 ч. пл. “Йордан Радичков” № 1 Желаещите могат да закупят “Промед” по време на презентацията по цени на едро 28 лв.(за пенсионери - намаление 2 лв), а също така в следните аптеки в София по цени на дребно : - Билкова аптека на ул. “Поп Богомил” 38 /до Лъвов мост/ - Аптека “Васеми”, жк “Младост 1”, бл. 37 /близо до 43 блок/ - Аптека “Явор”, Търговски комплекс “Слатина” /пазарът/ Приемат се заявки за изпращане с наложен платеж на e-mail:olia3310@abv.bg, минимум 2 бр. по цена 28 лв. Пощенските разходи са за сметка на фирмата. Тел. за връзка 0885325956 www.apifito.net
Балсам “Промед” - здраве, подарено от природата!
Урал е мястото от приказките на Бажов, царството на стопанката на Медената планина, за владенията на Цар Полоз. Планина, осеяна с легенди. Урал, възпят в народните предания, се слави не само с подземните си съкровища. Четейки в детството си приказките на Бажов, ние даже не сме се и досещали, колко удивителна и тайнствена сила е скрита в богатата планинска флора и фауна. Величествената природа на Урал е източник на непресъхваща жизнена енергия и истинско сибирско здраве, което често сме си пожелавали един на друг с поздравителни картички в съветско време.
Сега живеем в друга епоха, в друга страна. Но едно остана непроменено пожеланията ни за крепко здраве на Вас и Вашите близки. И за това съвсем не е неоходимо да се ходи до далечния Урал. Лечебната сила на планината се съхранява във вълшебния балсам “Промед”. Това е сто процентов натурален продукт.
Уникалността на балсама се състои в това, че всеки от съставните компоненти е многофукционален сам по себе си.В състава му влизат: пчелен мед, прополис, кедрово масло, облепихово масло, масло от тиквено семе, пчелен восък. На практика, всеки от тях народа е нарекъл “златен корен на Урал”.
Има се в предвид универсалността на лечебните им свойства. А събрани в един балсам, преминали през сложна обработка по патентована технология, те имат засилен ефект и представляват могъща сила, даваща потресаващи резултати и възстановяваща нашия организм.
За кратко време “Промед” е помогнал на хиляди хора да се справят със своите недъзи.
Резултатите от използването му се забелязват още в първите дни, наблюдава се видимо подобряване на здравословното състояние, особено при изострени форми на заболявания.
Балсамът “Промед” спомага за разширяване и запълване на кръвоносните капиляри, което усилва венозното оттичане, подобрява микроциркуляцията на кръвта и помага при сърдечно-съдовите заболявания, като исхемия, аритмия и резки скокове на артериалното налягане. За хората, страдащи от резки климатични промени това е незаменимо нещо. Балсамът намалява болките в главата, стабилизира кръвното налягане, помага при болки в ставите, а следователно при редица заболявания на опорно-двигателния апарат (артрит, артроза, радикулит, остеохондроза, ревматизъм, неврит, дискова херния, при шипове и др.). А още, “Промед” омекотява стените на кръвоносните съдове, прави ги по-еластични и сваля вътрешно-черепното налягане.” Промед” помага за възстановяване на организма след травми, в това число и травми на главата, инсулти, инфаркти. Добри резултати се наблюдават при заболявания на щитовидната жлеза, очн ите болести (конюктивит, глаукома, катаракта, късогледство), при захарен диабет.
“Промед” е ефективен при премахването на различни остри инфекциозни симптоми (грип, синузит, остри респираторни заболявания, парадонтоза, възпаления на ушите, остемиелит, дисбактериоза и др.), хронически заболявания и рецидив на инфекции ( астма, бронхит, пневмония, простатит и др.).
Изпробвайте върху себе си чудесната сила на балсама, роден от самата природа.
Над неговото създаване са се трудили хиляди пчели, летейки без умора от цвят на цвят. Грижливите човешки ръце са добавили към медената композиция лечебното масло на растенията, всмукали в себе си соковете на земята и енергията на стихията.
Заедно с “Промед” почувствайте животворното дихание на Урал!
Отзиви.
Уважаема редакция, пише Ви жителката на с. Белое, Ямполский р-он. Не мога да сдържа своите емоции и да предам с думи, колко съм щастлива. На всички свои съседи съм разказала за забележителното ми оздравяване. Съпругът ми ме посъветва да напиша във вестника, за да може балсамът “Промед” да помогне на още много хора, които все още не знаят за него. За балсама ми разказаха мои съселяни, които са ходили до нашия районен центътр и там случайно присъствали на лекция. Съжалиха ме, защото знаеха колко тежко ни беше в работата като шлосер в продължение на 19 години във фермата на колхоза. Ох, наистина тежко беше! Сама си създавах проблеми, тъй като работех без да зная какво е почивка. А какво заработих? Цели 2 инсулта. Досега се чудя, как съм още жива! Първият инсулт преживях преди 10 години. Бях много изнервена в работата. Тогава едва се съвзех, но дълго време не можах да се погрижа за себе си. А след 4 години отново не се опазих - получих стрес, и отново инсулт. Десните ми ръка и крак се парализираха и нищо не можех да правя, само съжалявах, че бях в тежест за своите близки. Но те не падаха духом, извеждаха ме навън. С бастуни, покрай стените в къщи, се научих да се придвижвам сама. В това състояние бях доскоро.
След инсултите всичко ме болеше, здраво место не чувствах. Преди един месец моите близки ме заведоха и мен на такава лекция презентация, където продаваха балсама „Промед”. Аз тогава почти не вярвах в положителния ефект, затова си купих само едно бурканче от него. Хора, сама на себе си не вярвам, че започнах не само да ходя, но и да тичам! Вторият път за балсам “Промед” отидох сама със своите крака. Тогава благодарих на хората от които го купих, а сега чрез вестника отново им предавам своята благодарност.Още искам да Ви кажа, хората да вярват в чудеса, да не падат духом, а да се борят, поне заради своите близки.
Моето състояние се подобрява благодарение на балсама” Промед”, за това желая на всички болни да го изпробват и да оздравеят. Още един път Ви казвам огромно благодаря!
Хлебникова Галина Яковлевна, 56 години,
Винницкая обл.,Ямполский р-он, с. Белое, Украина.
Искам да Ви разкажа, как ми помогна балсам “Промед”. Аз имах стенокардия, а отгоре на това постоянно ме безпокоеше болка в ставите. Узнавайки за този балсам, реших да се снабдя с него, и не съжалявам. След употребата на 2 бурканчета от него, стенокардията престана да ме безпокои, а болката в ставите премина. Преди това ходех с бастун, сега мога и без него. Много съм доволна!
Надежда Боцикина, г. Рига, Латвия.
Имам букет от заболявания: 9 години ме безпокоеше дисфункция на щитовидната жлеза, имах проблеми с пикочния мехур, а също гастрит и болки в краката. След 3 седмици използване на балсама “Промед” почувствах подобрение, което ми помогна да се откажа от лекарствата. Функциите на щитовидната жлеза постепенно се нормализират, а след направените компреси дискомфорта в стомаха ми изчезна. Много съм Ви благодарна!
Лилия Валдмане, г.Ункарти, Вентспилски р-он, Латвия
Използвах вече 2 бурканчета балсам “Промед” и сега се чувствам много добре. Стомахът не ме боли, общото ми състояние стана по-добро, но най-важното е, че ми се подобри зрението. Очила носех от 55 годишна възраст, т.е. вече 12 години.А сега чета без очила, нямам и намерение да ги слагам отново. Всичко това е благодарение на “Промед”. Много благодаря!
Домитраж В.А., с. Ларга, Молдава
Беше ми правена операзия на главния мозък, след което се появиха проблеми с паметта ми, разсеяност на вниманието, окапване на косата ми. Неотдавна започнах да използвам балсам “Промед”. След 9-дневно използване косата престана да ми окапва, вниманието ми се подобри, даже ми се струва, че и с паметта съм по-добре. Много Ви благодаря!
Мария Брока, г. Даугавпилс, Латвия
Аз съм бивш медицински работник. Имах много и различни заболявания: захарен диабет, високо кръвно налягане, катаракта, глаукома, боляха ме ставите. След използването на балсам “Промед” практически забравих за всички свои болести, чувствам се прекрасно, целият ми организъм е бодър и с огромен прилив на сили. Много съм Ви благодарна!
Серватинская Л.М., г. Снежное, Украина
Използвах само 1 бурканче “Промед” и вече почувствах положителни изменения в своя организъм. На шестия ден излязоха всички камъни от бъбреците. Разбира се имах пристъпи, но когато отидох на ехограф, лекарите потвърдиха, че камъни в бъбреците наистина няма. Никакви таблетки, които употребявах, не дадоха такъв ефект! С “Промед” мазах и дисковата херния на гърба. Хернията имам от 2 години, и за една седмица, откакто ползвам “Промед” ми утихнаха болките в гърба. Днес си купих още 4 бурканчета, за да продължа курса си на лечение. Много Ви благодаря за балсама, много е хубав и ефективен!
Луночевск З.И., г.Глоден, Молдова
Използвам “Промед” заедно със съпругата си. Болести колкото искаш, но благодарение на балсама “Промед” останаха много по-малко. Ние го използваме и външно и вътрешно. Съпругата ми страдаше от болки в гърба. Мажех гърба й с “Промед” всяка вечер, и сега с гърба й всичко е наред, подобри се общото й състояние, повиши се работоспособността й. Аз пък имах аденома, често ме безпокоеше простатит. След като изпих 2 бурканчета от балсам “Промед”, проблемите с пикочния мехур изчезнаха, сънът ми стана по-добър. Искаме да благодарим на създателите на “Промед” от все сърце!
Карафизи В.С., с. Кортен, Молдова
Балсамът “Промед” ми помогна много! Имах трофическа язва, проблеми със стомашно-чревния тракт ( гастрит, повишена киселинност в стомаха), плюс към всичко това и заболяване на черния дроб. Когато започнах да използвам балсама, язвата по кожата ми избледна, стана по-светла и по-малка, а стомашните и чернодробни проблеми вече не ме беспокоят. Мога да ям всичко, каквото ми се прииска!
Анатолий Коженков, г. Лудза, Латвия
Изказвам Ви огромната си благодарност! Вие ме спасихте. Купих си от Вас 6 бурканчета от балсама, но използвах само 4 за един месец. Какви резултати се постигнаха, ще попитате Вие? Първо, мина ми тахикардията, аритмията, мина ми и синузита, бронхита и полиартрита. Тези болести ме тормозеха повече от 20 години. Много съм доволна от резултатите!
Лаптева М.Ф., г. Ровно, Украина
Имах образувани възли на щитовидната жлеза. Повече от 10 години се преглеждах и лекувах при лекар. Нощем не можех да спя поради постоянното чувство на задушаване. Трудно преглъщах. Използвайки само 5 бурканчета от балсам “Промед”, аз съвсем забравих за своя проблем. Лекарите само вдигаха ръце от учудване. Много Ви благодаря!
Василева Т.Т., г.Псков, Русия
Казвам се Дмитрий Владимирович. Пиша във вестника Ви за това, което много ми е тежало. Иска ми се да споделя с някой своите радости и проблеми. Цял живот ме боли душата за моята родна майка. Когато ме е раждала, нещо се е случило с краката й, и ето вече 50 години не може да ходи. В това положение ме е отгледала, тежко й е било и на нея и на мен. Заради това, че е била слабо подвижна, е заболяла от много болести: захарен диабет, високо кръвно налягане, астма, общото й състояние е било лошо, а с възрастта още повече се е влошило. През всичките тези години какво ли не сме правили, към кой ли не сме се обръщали за помощ, но явно съдбата й е била такава. Неотдавна разбрах за балсама”Промед” и го купих. Подобрението на състоянието майка ми почувства веднага след първото му приемане. Започна по-лесно да диша, не я души астмата.
След един месец вече можеше да яде всичко, каквото й се искаше, независимо от гастрита, който имаше дотогава. Възможно е да се е понижила захарта в кръвта й, за което ще направим анализ обезателно. А засега се радваме на тези малки, но така дългоочаквани резултати. Иска ми се с това да дам надежда и на други обезверени хора, които не знаят как да намерят правилното и нужно решение в подобни ситуации. Бъдете уверени, че балсама дава добри резултати. Изпробвайтен “Промед” и бъдете здрави!
Алексеенко Дмитрий Вкадимирович,
с. Широкопиевское, Винницкая обл.,Украина
Искам да Ви разкажа как балсама “Промед” помогна на баща ми в борбата с псориазиса. Основното поразено място беше гъбът му. Какво ли не сме правили, изпробвахме маса лекарства за 2 години, и с таблетки го лекувахме, и с хормонални кремове го мазахме, но нищо не помагаше. Тогава купих този балсам. Учудващо, но само след 3 дни използване от псориазиса практически и следа не останало. Две години се мъчехме всички у дома и не знаехме как да се избавим от това заболяване, а изведнъж резултат само за 3 дни! Много Ви благодаря, помогнахте ни много!
Ирина, г. Рига, Латвия
Аз съм медицински работник, вече пенсионер. Работила съм 25 години в рентгенов кабинет и за това време “заработих” маса болести: исхемична болест на сърцето, панкреатит. Най-големият ми проблем се появи с краката, полиартрита не ми даваше спокойствие, не можех да се придвижвам без патерици, много силно ме боляха колената, мъчеше ме остеохондроза. След като използвах 3 бурканчета “Промед” моето състояние толкова много се подобри, че вече мога да ходя без патерици.
Малеева М.П., г. Великий Новгород, Русия

| Вижте коментарите |Добавете коментар | Назад |

Title here!

Материалите в този сайт са обект на авторско право. При използване на информация от Монт-прес ONLINE позоваването е задължително.
Включването на връзки към публикации в Интернет Монт-прес ONLINE е свободно.
©1990-2015 Powered by Advirso